Previous channel has been banned!!!
Join us on Telegram Channel!
PencuriMovie Channel
or chat in our Telegram Group!
PencuriMovie Group

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu | subscene.pw for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: PencuriMovie
Watch this tutorial on how to download.
Audio : MalayDub
Turn off light Favorite Comments (23) Download
0
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Tarzan [MalayDub] (1999)

Tarzan was a small orphan who was raised by an ape named Kala since he was a child. He believed that this was his family, but on an expedition Jane Porter is rescued by Tarzan. He then finds out that he’s human. Now Tarzan must make the decision as to which family he should belong to…

Duration: 88 min

Quality: WEB-DL

Release:

IMDb: 7.3

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

3.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Shaq
5 months ago

Admin sy dah Dwonload semula 1080p sebab admin kata dah update semula kan. Terbaik admin. Suara 100% ngam πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» terima kasih sangat sangat. Pindah ke hardics play dekat tv pun OK terbaik admin.

Shah Kl
5 months ago

Admin. Kalau dapat
Tolong masukkan
TARZAN 2 Tahun 2005 Dan TARZAN AND JANE 2002. Sy puas Cari Dah Link dia Untuk 2 ni.. tak dapat πŸ˜”
Kalau ada lah ya sub Malay πŸ™πŸ» tolong ya. Klu ada..

Shaq
5 months ago

Tapi klu tengok terus kat laptop suara tak lari. Trnfer kat hardics suara lari 1080p Knapa ya.

Tokey
Admin
Reply to  Shaq
5 months ago

Transfer ke hdd, play di mana? Mungkin masalah player nih

Shaq
Reply to  Tokey
5 months ago

Yg penting harap dapat lah movie yg peminat reques ni hahahah. Menunggu jugak ni hahaha. Mudahan dipermudahkan adminπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

Shaq
Reply to  Tokey
5 months ago

Play dekat Blury plyer. Sy dwload yg 720p ok pula. Takpa admin. 720p pun dah okey yg pnting ank suke. Cartoon tarzan 1999 ni legend dah zaman sy belasan tahun hahah. Terima kasih admin ☺☺

Shah Kl
5 months ago

Admin. Malam tdi download. Pagi ni nk tengok dngan anak rupanya suara dengan cartoon nya larii 😭😭😭😭

Tokey
Admin
Reply to  Shah Kl
5 months ago

Play di tv ke?

Shaq
5 months ago

Terbaik admin. 5 star lah. Klu ad 10 star 10 ak bagi πŸ˜‚

Shaq
5 months ago

Masuk film bollywod lama2 punya @admin hahahha klu ada masuk subtitle malay sekali hahaha πŸ˜…

Shaq
Reply to  Shaq
5 months ago

Boleh ke reques lebih dari 1 ahhahha. Tengah2 lockdown bollywod pun jadi hahahha

Shaq
Reply to  Mastar Ji
5 months ago

Baik lah πŸ˜ƒ

Shaq
5 months ago

Klu dapat yg cakap melayu tu best wey…

Shaq
Reply to  Mastar Ji
5 months ago

Yelah hahahahha terbaikkkkkk sangattttt 😁😁😁

Ibnu Kamel A Rahman
9 months ago

Terbaik

Rosy.Loo
1 year ago

Tolong update Min. Tq